Blidi Wreh-Wilson Womens Jersey  Bages 2014 / Escola Anton Busquets i Punset (Calders): Telenotícies 1714

Bages 2014

Notícies

4 juny 2014
Escola Anton Busquets i Punset (Calders): Telenotícies 1714

Projecció en pantalla gran d’un telenotícies del 1714

Tot va començar quan ens van fer la proposta de participar en unes jornades a Barcelona del Tricentenari. Vam tenir la idea de conèixer què va passar fent un Telenotícies. Durant un mes, els alumnes de Cicle Superior de l’Escola Anton Busquets i Punset de Calders hem treballat per conèixer el què va passar fa 300 anys a Catalunya. Tot buscant informació, vam descobrir que a Talamanca s’havia viscut l’última victòria de l’exèrcit català de la Guerra de Successió. Vam contactar amb Ramon Tarter i Francesc Serra, ens van assessorar dels fets històrics que van passar i ens van facilitar els vestits per fer el viatge en el temps. El resultat ha estat un treball de tota la classe, ja que hem treballat en grup tots junts i hem après què va passar molt a prop de casa nostra.

Fem viatges en el temps, entrevistem experts en història de Catalunya, coneixem què va passar a la nostra comarca i a la batalla de Talamanca, i amb anuncis de la Catalunya central.

Programa: Escola Anton Busquets i Punset

Vídeo