Blidi Wreh-Wilson Womens Jersey  Bages 2014 / Manresa, de la Guerra dels Segadors a la Guerra Gran

Bages 2014

Notícies

15 maig 2014
Manresa, de la Guerra dels Segadors a la Guerra Gran

JORNADA D’ESTUDI

Dissabte, 24 de maig de 2014

En el marc de la commemoració del 300 aniversari de la Guerra de Successió a Manresa, institucions, entitats i investigadors compartim l’interès en ampliar el coneixement que tenim d’aquest període posant de relleu els episodis hist+orics que tanta transcendència van tenir per Manresa, pel Bages i pel país.

Amb aquesta jornada, oberta a tothom, públic especialitzat o simplement interessat, volem impulsar la recerca històrica, la revisió historiogràfica i la difusió del coneixement sobre els fets històrics, la demografia, les institucions, l’economia, la música i l’art, etc. Una visió molt completa de la ciutat al llarg dels segles XVII i XVIII.

veure programa: Díptic Jornada d’estudi Tricentenari